CIB – IT Gyakornok

gyakornokibanner2-698x681-16okt-v1

Ha szeretnél munkatapasztalatot szerezni egy nemzetközi hátterű, multinacionális
vállalatnál, érdekel, hogyan működik a banki informatikai terület és szívesen
csatlakoznál egy dinamikus, ambiciózus csapathoz, mihamarabb várjuk jelentkezésedet

IT GYAKORNOKI PROGRAMUNKRA

A program célja, hogy a Bank számára biztosítsa az informatikai terület utánpótlását, a gyakornokok számára pedig lehetőséget teremtsen a különféle bankinformatikai területek mélyebb megismerésére.

MIRŐL SZÓL IT GYAKORNOKI PROGRAMUNK?

  • 13 hónapos rotációs program, melynek során mentor segítségével ismerheted meg a szervezés, fejlesztés, üzemeltetés területek működését.
  • Szakmai és személyes fejlődésedet konkrét, felelősségteljes munkavégzésen keresztül támogatjuk, rendszeres visszajelzéssel.
  • Belső tréningek során fejlesztheted kompetenciáidat.
  • A program során minden trimeszter végén prezentáció keretében számolhatsz be az IT vezetőinek az elmúlt időszakban végzett munkáidról.
  • Változatos közösségi és szakmai programokon vehetsz részt.

A program tervezett indulása: 2017. január 23.

A gyakornokok kiválasztása kiemelt figyelemmel történik, hiszen a program mindkét fél részére hosszú távú elköteleződést jelent. A legjobbak több lépcsős kiválasztási folyamat keretében bizonyíthatják rátermettségüket, amelynek végén felvételt nyernek a programba. A program trimeszterekre tagolódik, és minden lezárt időszak végén a résztvevő diákok prezentációt tartanak az elmúlt időszakban végzett feladataikról. Ennek célja a gyakornokok szakmai fejlődésének folyamatos figyelemmel kísérése és teljesítményük értékelése.

A gyakornoki teljesítménytől függően a program végén határozatlan idejű munkaszerződést kínálunk.

Jelentkezz, ha még legalább egy éves hallgatói jogviszonnyal rendelkezel és tudod vállalni a heti 20 órás munkavégzést, amit rugalmasan az órarendedhez igazíthatsz.
Szólj bátran csoporttársaidnak, barátaidnak, csatlakozzatok együtt a CIB IT Gyakornoki Programjába!

Jelentkezés: www.cib.hu/itgyakornokiprogram