Deloitte Tax Poker Tournament 2016

Deloitte Tax Poker Tournament 2016

JELENTKEZEM

Jelentkezési határidő: 2016. október 24. 21:00
Online előszűrés: 2016. október 31. 21:00-ig kell majd egy online tesztet kitölteni
Elődöntők tervezett dátuma: 2016. november 9. (Budapest), 2016. november 10. (Debrecen) délután
Döntő tervezett dátuma: 2016. november 16. (Budapest) délután

Deloitte Tax Poker Tournament 2015

Nézd meg rövid videónkat a 2015-ös Deloitte Tax Poker Tournamentről! Adózás, licitek, nyeremény! 🙂

Mi ez a verseny?

Adószakmai vetélkedő a póker játékszabályaival megfűszerezveadózási témájú kérdéseket kapsz a játékvezetőtől, amik megválaszolásához a póker licitszabályai szerint kockáztatnod kell a játék elején kapott zsetonjaidat is. A verseny nem szerencsejáték. Töltsd le és olvasd el a játék részletes szabályzatát is!

Figyelem! A játék első olvasásra bonyolultnak tűnhet, de nem kell megijedni, mert nem lesz az! A játékosok a játék és a licitálás szabályait kinyomtatva is megkapják, és próbakört is fogunk tartani, hogy minden kérdést előre tisztázni lehessen. Ha bármelyik szabállyal vagy a versennyel kapcsolatban kérdésed van, kérjük, vedd fel Vida Gáborral a kapcsolatot a cehujobs@deloittece.com e-mail címen!

Nyeremények
1. helyezett nyereménye: nettó 500.000 Ft pénzjutalom

2. helyezett nyereménye: nettó 300.000 Ft pénzjutalom
3. helyezett nyereménye: nettó 100.000 Ft pénzjutalom

 

Kik jelentkezhetnek?

Ha érdekel az adótanácsadásaktív felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkezel, és nem vagy még 25 éves, akkor regisztrálj a versenyre! A részvételhez nem szükségesek nagyon mély adózási ismeretek, sem a póker szabályainak ismerete, ugyanakkor előfeltétel az előszűrésen történő eredményes megfelelés.

Ha bármelyik szabállyal vagy a versennyel kapcsolatban kérdésed van, kérjük, vedd fel Vida Gáborral a kapcsolatot acehujobs@deloittece.com e-mail címen!

Fordulók

1. Előszűrés:

Jelentkezésedet követően egy 15 perces intellektuális és logikai készségeket mérő online képességtesztet kell majd kitöltened, erről e-mailben küldünk majd neked értesítést.

2. Elődöntő:

 • Budapesten 6 db, egyenként 8 résztvevős elődöntő kerül megvalósításra, ugyanazon a napon, 2 körben (2×3), Debrecenben 2 db 8 résztvevős elődöntő kerül megvalósításra.
 • Egy elődöntő 6 fordulóból áll: minden fordulóban egy adózáshoz kapcsolódó kérdést kell helyesen megválaszolni / rövid feladatot megoldani.
 • Induláskor minden résztvevő 1.000 Deloitte pengő értékű zsetont kap (20 db 10-es, 20 db 20-as, 8 db 50-es címletű zseton).
 • Adott elődöntő nyertese az a játékos, aki a hatodik forduló után a legtöbb Deloitte pengő értékű zsetonnal rendelkezik. Értékegyenlőség esetén a győztes a 6 forduló során több helyes választ adó játékos, ennek egyezősége esetén pedig egy extra szakmai kérdésre gyorsabban helyes választ adó játékos.

3. Döntő:

 • A döntő résztvevői a 6 db elődöntő nyertese (6 játékos). Esetleges visszalépés esetén adott elődöntő második (majd harmadik) helyezettje szerepelhet a döntőben.
 • A döntő is 6 fordulóból áll: minden fordulóban egy adózáshoz kapcsolódó kérdést kell helyesen megválaszolni /rövid feladatot megoldani.
 • Induláskor minden résztvevő 1.000 Deloitte pengő értékű zsetont kap (20 db 10-es, 20 db 20-as, 8 db 50-es címletű zseton).
 • A döntő nyertese az a játékos, aki a hatodik forduló után a legtöbb Deloitte pengő értékű zsetonnal rendelkezik. Értékegyenlőség esetén a győztes a 6 forduló során több helyes választ adó játékos, ennek egyezősége esetén pedig egy extra szakmai kérdésre gyorsabban helyes választ adó játékos.
 • Az előkészületekre, az egyes fordulók lebonyolítására, a licitálásra és a kiesésre vonatkozó szabályok a döntő esetében megegyeznek az elődöntő vonatkozó szabályaival.

A játék menete

A játék első olvasásra bonyolultnak tűnhet, de nem kell megijedni, mert nem lesz az! A játékosok a játék és a licitálás szabályait kinyomtatva is megkapják, és próbakört is fogunk tartani, hogy minden kérdést előre tisztázni lehessen.

Az elődöntő és döntő egy fordulójának menete:

 1. „Kis vak” és „nagy vak” megteszi az alaptéteket. Az alaptétek értékét minden egyes fordulóban a játékvezető határozza meg (a „nagy vak” licit a „kis vak” licit kétszerese).
 2. Játékvezető ismerteti a szakmai kérdést a játékosokkal, amit írásos formában is kézhez kapnak. A kérdés értelmezésére 3 perc áll a játékosok rendelkezésére.
 3. Első licitkör lebonyolítása.
 4. A licit lezárultával játékban maradt játékosoknak 10 percük van a kérdés megválaszolására / feladat megoldására a megismert válaszopciók (A-B-C-D) alapján. A 10 perc leteltével minden játékos saját magának kiválasztja az általa helyesnek tartott válasz betűjelét tartalmazó kártyát.
 5. Második licitkör lebonyolítása.
 6. A licit lezárultával játékban maradt játékosok bemutatják az általuk kiválasztott válaszkártyát.
 7. Egy helyes válasz esetén a fordulóban berakott összlicitet a helyes választ megadó játékos kapja, több helyes válasz esetén a berakott összlicit egyenlő arányban osztódik (kivéve „All-in” esetét, amelynek speciális szabályait lásd alább). Amennyiben egyik játékosnak sem sikerült megadnia a helyes választ, a berakott összlicit a Bankra száll.

A licitálás részletes leírásáért olvasd el a versenyszabályzatot!