Dolphio Technologies – Gyakornoki pozíciók

Legyél részese egy magyar sikertörténetnek!

A Dolphio Technologies Kft-t a Deloitte, Magyarországról egyedüliként, már 4 egymást követő évben Közép-Kelet Európa 50 leggyorsabban fejlődő cége közé választotta. Cégünk a nemzetközi kutatás-fejlesztési piac kiemelkedő és dinamikusan bővülő szereplője, ahol a jelenkor legérdekesebb és kihívásokkal teli kutatásai folynak. Büszkék vagyunk a jelbeszéd-felismerő rendszer fejlesztésünkre, melyet a (NASA, Google, Cisco és más nagyvállalatok által alapított) szilicium-völgyi Singularity University az emberiség jövőjét leginkább meghatározó nyolc fejlesztés közé választott a Global Impact Competition 2014 verseny keretében. Ha csatlakozol a gyakornoki programunkhoz, te is részese lehetsz egy innovatív, sikeres csapatnak és valódi szakmai kihívást jelentő munkában vehetsz részt.

Gyakornokként lehetőséged lesz megtapasztalni, milyen feladatok és kihívások jellemzik egy csúcstechnológiával foglalkozó K+F szervezet kutató-fejlesztő és szoftverfejlesztő csoportjainak életét és tapasztalt projektvezetők mellett kiveheted a részed az informatikai projektek működtetéséből és irányításából, mely egyben szakmai gyakorlatod, TDK dolgozatod, vagy diplomamunkád témája is lehet. A programban való részvétel nem jár bérezéssel, de a program végeztével a legjobban teljesítő gyakornokainknak állást kínálunk versenyképes fizetéssel. Célunk, hogy a gyakornoki programmal egy hosszú távú együttműködés kezdődjön el közöttünk, így leginkább akkor számítunk a jelentkezésedre, ha a gyakornoki programot követően is szeretnél nálunk dolgozni, akár egyetem mellett részmunkaidőben, vagy teljes munkaidőben!

Piacelemző gyakornok

Termékmenedzseri gyakornok

Üzletfejlesztési gyakornok

Projektmenedzser gyakornok

A gyakornoki program február utolsó hetében indul, időtartama összesen 11 hét amely az egyetemi tanulmányokkal összeegyeztethető heti 2 nap elfoglaltságot jelent a szorgalmi időszakban. A munkavégzésnek Budapesten a Művészetek Palotája közelében található irodáink adnak otthont.

Jelentkezéshez küldj egy önéletrajzot és egy maximum egy oldalas motivációs levelet a pozíció (“Projektmenedzser gyakornok”) megnevezésével, a következő címre: hr@dolphio.hu

A pozíciókat folyamatosan töltjük fel az alkalmas jelöltekkel; jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj! A jelentkezéseket 2017. Február 13-ig várjuk.