Egyetem közelében, 2 szobás lakás

Egyetem közelében, 2 szobás lakás, frissen felújítva, nagy terasszal. 110e Ft

Frissen felújított, szigetelt, a napokban kifestett zuglói (XIV. kerület) lakás, alacsony rezsivel, bútorozottan-gépesítve kiadó, ELSŐSORBAN LÁNY diákok vagy egy pár és egy harmadik fő részére. A PSZF, Állatorvosi, Metropolitan Egyetem, ELTE BTK (Astoria) könnyen elérhető. Elrendezése: a nagy szobában 2 fő kényelmesen elfér, a kicsiben egy harmadik is akár.
Bérleti díj költségekkel (rezsi nélkül) 110e Ft, a rezsi alacsony, minden egyedi mérős (felújított, szigetelt falak, modern nyílászárók). Mindenképpen csak KÖRNYEZETÜKRE IGÉNYES, RENDET TARTÓ bérlők jöhetnek szóba. 50 négyzetméteres (egy nagy és egy kisszoba, külön füdőszoba és wc, konyha-étkező, nagy terasz, a képek között alaprajz is van).
Zöldövezet, csendes, nyugodt környék, mégis jó a közlekedés. Piros metró vonala könnyen elérhető, és az éjszakai 907-es is az utca végében áll meg.

A környék és a szomszédok miatt (a zöldövezetbe a nyugalom miatt költöznek az emberek) csak csendes, a környezetüket nem zavaró, rendszerető bérlőknek kiadó.

Érdeklődni: Halmos Máté 06303974187