KPMG – auditprogram

Kilövés indul – auditprogram egyetemistáknak, pályakezdőknek

Élmény, networking, játék és akár egy állásajánlat a sikeres nap végén
Gyakornoki lehetőséget keresel szeptembertől, vagy már teljes állásban szeretnél dolgozni? Gyere el hozzánk május 5-én, ismerkedj meg velünk, és zsebeld be az ajánlatodat. Hozd magaddal barátaidat is, akik érdeklődnek a szakma iránt.
Megújítjuk toborzási folyamatunkat: a szeptemberben belépő új kollégák kiválasztására a hagyományos interjú és AC-körök helyett meghívunk egy élménydús napra, ahol megismerhetsz bennünket, és megtudhatod, mi mindent kínál a KPMG és a könyvvizsgálói munka. Mi vár rád az egész napos programon?
— megismerkedhetsz auditcsapatunk tagjaival és a cég vezetőivel,
— mindent megtudhatsz a személyes informális beszélgetések során a könyvvizsgálói munkáról,
— találkozhatsz hozzád hasonló érdeklődésű fiatalokkal,
—játékos feladatokban bizonyíthatod gazdasági és számviteli érzékedet,
— egyéni beszélgetéseken bizonyíthatod rátermettséged, majd a napot egy közös lazítással zárhatod velünk.

Mert hiszünk a kölcsönös megismerés fontosságában!

Miért az audit?

Könyvvizsgálóink elsődleges feladata eldönteni, hogy a vizsgált társaság éves beszámolója megbízható és valós képet ad-e a tulajdonosok számára a vállalkozás vagyoni és pénzügyi helyzetéről. Szakértőink nemcsak a cég múltját, hanem a jövőbeli elképzeléseket is vizsgálják. Munkájuk során a cégek menedzsmentjével dolgoznak, és számos iparágban szereznek komoly tapasztalatot. Csekkold kollégáink beszámolóit itt, hogy pontosabb képet kapjál arról, mivel foglalkozunk.

Amivel várunk: 

— kiemelkedő karrier, értékes szakmai kapcsolatok,
— sok utazás és pörgős napok,
— megismered és alkalmazod módszertanainkat, miközben a legjobbaktól tanulhatsz,
— hozzáférhetsz szakmai képzésekhez és tudásbázishoz,
— lendületes, motivált, fiatal csapat tagja leszel, ahol folyamatos mentoring rendszerben fejlődhetsz,  — nemzetközi szemlélet és lehetőségek,
— ACCA-képzés tanulmányi szerződés nélkül (a diplomád megszerzése után van rá lehetőséged),  — hosszú távú lehetőség és előrelépés.

Jelentkezz hozzánk, ha: 

— gazdasági tanulmányokat folytatsz Bsc vagy Msc képzésben,
— rendelkezel számviteli vagy gazdasági alapismeretekkel,
— hatékonyan kommunikálsz angolul és magyarul egyaránt, és otthonosan kezeled az Excelt.
— szereted a pörgős és változatos hétköznapokat,
— lényeglátó vagy, ugyanakkor érzékeny a részletekre is,
— csapatjátékosként tudod, mikor köss kompromisszumot, és mikor állj ki véleményed mellett, — büszke vagy elemző képességedre, a problémákat higgadtan, átgondoltan és kreatívan kezeled, — elkötelezett vagy saját fejlődésed mellett szakmailag és emberileg egyaránt

A jelentkezés első lépéseként töltsd fel önéletrajzod karrieroldalunkon keresztül, hogy kollégáink felkereshessenek és átbeszéljétek a további részleteket! 

 

kpmg.hu

KPMG is an equal opportunity employer and values diversity in its workforce. KPMG encourages applications from all qualified individuals and willing to accommodate applicants’ disability-related needs. Should you be successful after the initial application stage, please discuss with your recruitment contact any reasonable adjustments to our recruitment process that you need.

© 2017 KPMG Hungária Kft., a Hungarian limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated with KPMG International Cooperative (“KPMG International”), a Swiss entity. All rights reserved. The KPMG name, logo and “cutting through complexity” are registered trademarks or trademarks of KPMG International.