Magyar Tudomány Ünnepe

A Magyar Tudományos Akadémia 2017 novemberében – az elmúlt évekhez hasonlóan – ismét megrendezi a hazai tudományos élet kitüntetett eseményét, a „Magyar Tudomány Ünnepe” című országos programsorozatot.

A Budapesti Gazdasági Egyetem, ahogy a korábbi években is, nemzetközi konferenciával csatlakozik a programsorozathoz, melynek fő témája idén a vállalkozásfejlesztés és vállalkozási hajlandóság fejlesztése a felsőoktatásban. (Howcanthehighereducation add valuetotheentrepreneurialeco-system?

A konferencia időpontja: 2017. november 9. (csütörtök)

A konferencia helyszíne: Budapesti Gazdasági Egyetem – AULA (1055 Budapest, Markó u. 29-31.)

Az egész napos konferencia délelőtti plenáris előadásai után sor kerül az Egyetem Tudományos Díjainak ünnepélyes átadására, majd délután két szekcióban folytatódik a program. Az első szekció témája a felsőoktatásban tanulók vállalkozási hajlandósága és a fejlesztés lehetőségei, a második szekció témája a felsőoktatás és az üzleti világ kapcsolata – jó gyakorlatok és lehetőségek.

A konferencia munkanyelve angol, kivéve az 1. szekció programját és a Tudományos Díjak átadását.

Részletes program: BGE_MTÜ_2017_Program

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi linken lehet

https://uni-bge.hu/mtu-regisztracio

A konferenciát az OTKA 109839 K projekt (A magyar fiatalok vállalkozásindítási elképzelései és ösztönzési lehetőségei) támogatja.