Magyarország legőrültebb járművei egy helyen!

Magyarország legőrültebb járművei egy helyen!

Közeleg egy fontos alkalom, egy születésnap vagy egy legénybúcsú és nem tudod, hogy mit ajándékozz? Itt találod meg a legjobb megoldást! A párodnak, a szüleidnek, vagy a legjobb barátodnak garantáltan felejthetetlen élményben lesz része! 

A csapatunk több éve élményszolgáltatással foglalkozik. A fő célunk, hogy minden vendégünk maximális kiszolgálás keretien belül felejthetetlen élményben részesüljön, és széles mosollyal távozzon. Jelenlegi gépparkunk Magyarország legőrültebb járműveivel van felszerelve. Ezeket a „gépszörnyeket” Gyálon, egy külön erre a célra kialakított pályán tudod kipróbálni. Járműveink egyik különlegessége, hogy mi V8-as motor alatt sosem gondolkozunk.

Az első számú kedvencünk egy Monster Truck, vagy más néven Big Foot. A nevét a nagy kerekeinek köszönheti. Az autó egyedi megjelenése mellett, különleges kiegészítőkkel van felszerelve.

Amint megérkezel a pályára, a szíved már majd kiugrik az adrenalintól az autó láttán. Gyorsan készítesz az autó előtt egy selfie-t. Ezek után beülünk a hatalmas monstrumba és indításnál hallhatod a 7300 cm3-es V8-as motor felrobajló hangját. Reszkető kézzel megfogod a kormányt és a starttól elindulva elkezdődik egy új dolog az életedben, amit soha nem fogsz elfelejteni.

Az adrenalintól teljesen felpörögve még nagyobb élmény vár a pályán!

Egy eredeti VT-55 típusú katonai lánctalpas harcjárműbe ugorhatsz be, amit akár vezethetsz is, míg a többiek a tetején kapaszkodva utazhatnak. A tank belsejében amint sikerül kényelmesen elhelyezkednek, beindítjuk a 36.000 cm3-es V12-es motort, ami a több, mint 30 tonnás harckocsit könnyű szerrel mozgatja. Az irányítása nem bonyolult, viszont előtte mindenképpen tartunk egy gyors talpaló tanfolyamot. Egy igazi tankvezető bőrébe bújva tapasztalhatod, hogy milyen vezetni ezt a lánctalpas járművet.

Levezetésképpen egy egyedi építésű homokfutóval, azaz buggy-val zúzhatsz a pályán. Az egyedi tervezésnek és építésnek köszönhetően nem pár centire ülsz a talaj fölött, mint a többi megszokott homokfutónál, hanem 1,5 méter magasan élvezheted, ahogy a V8-as motor felüvölt, és kaparva elindul a homokos talajon. A benzingőztől kicsit beindulva, a kijelölt útvonalon nincs olyan terepakadály, amin ne tudnál áthajtani és csak a süvítő menetszél zaját fogod hallani a füledben.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor keress minket bizalommal a www.monstershow.hu weboldalon, vagy a 36-30/402-2326-os telefonszámon!

Facebook-on kövess minket a monstershow.hu oldalon és nyomon tudod követni az akcióinkat, illetve a legújabb járműveinket! Az élmény garantáltan felejthetetlen lesz!

Remélem, hamarosan találkozunk!