RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 

RENDSZERES SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ! 

2016/2017. tanév II. félév 

Kedves Hallgatók!

Kérünk minden pályázót, hogy olvassa el figyelmesen az alábbiakat, mert a hibásan leadott vagy piszkozatként mentett pályázat automatikus elutasítást eredményez.

A pályázatok leadása az alábbiak szerint történhet: 

A pályázatokat a Modulo rendszerén keresztül tudjátok leadni. (A Modulo rendszerbe mindenki a saját Modulo-s felhasználó nevével (Neptun-kód) és CooSpace jelszavával tud bejelentkezni.) A Modulo-ban a Beadás menüpont alatt találjátok meg a BGE hallgatói űrlapok színtéren belül a Szociális helyzetfelmérő űrlapot. Ide kell feltölteni a kötelezően csatolandó dokumentumokat (HTJSZ 7/d. melléklete tartalmazza a listát). Továbbá értelemszerűen az ott megtalálható pályázati lapot is töltsétek ki! Minden csatolandó dokumentumot .pdf formátumban kell feltölteni (max. 2 MB)!

Indokolt esetben hiánypótlásra van lehetőség az elbírálást követő 3 naptári napon belül, azonban ez kizárólag a pályázók körére (február 20-ig beadott pályázati lappal és helyzetfelmérővel rendelkezők) vonatkozik. Továbbá kizárólag 1 dokumentum pótlására van lehetőség, a 2 vagy több hiányzó dokumentummal beadott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek! A hiánypótlási idő alatt nem vagy helytelenül teljesített hiánypótlás automatikus elutasítást eredményez!

A pályázatok leadása:

Szociális helyzetfelmérő űrlap és Szociális támogatás pályázati lap (kapcsolódó űrlapként) leadási időszaka:

2017. február 6. – 2017. február 20. 23:59!

A pályázatok elbírálása a Modulo rendszerén keresztül történik. Amennyiben a csatolandó dokumentumoknál bármilyen kérdés merül fel, vagy csak szeretnétek megbizonyosodni, hogy minden a sikeres pályázathoz szükséges, megfelelő dokumentumot beszereztetek, a DJB tagjai szívesen állnak minden kérdésben rendelkezésetekre. Kérdéseiteket feltehetitek a Hallgatói Önkormányzat irodájában személyesen vagy telefonon (+36-1- 469-6690), illetve a djb.pszk@unibge.hu e-mail címen!

Üdvözlettel:
Diákjóléti Bizottság