Véradás a Pénzügyi és Számviteli Karon – 2017.12.05.

Véradás a Pénzügyi és Számviteli Karon – 2017.12.05.

Kedves Hallgatók!

Pontosan 71 nappal az őszi szemeszter első véradása után (vagyis a szükséges regenerálódási időt meghaladva (56 nap) a Pénzügyi és Számviteli Karon 2017. december 5-én kedden véradást szervezünk!

A XII. Országos Felsőoktatási Véradóversenyben nagyon erős rajtot vettünk, rekord számú egység vért adományoztunk szeptemberben.

Bízva abban, hogy a Mikulásnapi illetve a karácsonyi jótétemények között méltó helyet foglal majd el ez a véradás is, várunk sok szeretettel mindenkit 8:30-tól 17.30-ig a Pénzügyi és Számviteli Kar tornatermében.

A keddi testnevelés tanórák elmaradnak (pótolni előre lehet, a testnevelő tanárokkal egyeztetve), de a véradás is igazolt alkalomnak számít. (Az alkalmat a véradáson kapott igazolással tudjátok igazolni)

Természetesen most is minden véradónak jár ajándék. A HÖK tagjai minden megjelentet meleg teával és zsíroskenyérrel várnak, valamint minden sikeres véradónak jár plüss és étkezési utalvány. A véradástól senkinek sem kell tartania, mert rendkívül jó hatással van a szervezetre!

Mindenkit várunk a véradáson 8:30 – 17:30 óra között, hiszen részünkről ez csak egy kis áldozat, másnak viszont életet is menthet!

TAJ kártya és személyi igazolvány szükséges!

Budapest, 2017.11.21.